

PFi 13-15 October 2023





#### Thursday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Parking of working vehicles	Teams	09.00		Please be respectful of Officials instructions
Parking of working vehicles	All	10.00		Please be respectful of Officials instructions
Online Signing on/Documentation	All	Wednesday 11 <sup>th</sup> October	09.00 (Saturday 14 <sup>th</sup> October)	Online Signing on via the link emailed out
				You must be signed on before you go on track
Scrutineering	All	Wednesday 11 <sup>th</sup> October	11.30 (Saturday 14 <sup>th</sup> October)	Online Scrutineering via the link emailed out
			17.00 for Rotax 177 Drivers	
Practice Slick & Wet Tyre Collection &	All	15.00	17.00	From the Tyre Distribution centre
Registration				For competitors practicing on Friday, all WET tyres must be registered in the
				meeting by 10am on FRIDAY

#### Friday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Parking of working vehicles	All	07.00		Please be respectful of Officials instructions
Online Signing on/Documentation	All	Wednesday 11 <sup>th</sup> October	09.00 (Saturday 14 <sup>th</sup> October)	Online Signing on via the link emailed out  You must be signed on before you go on track
Scrutineering	All	Wednesday 11 <sup>th</sup> October	11.30 (Saturday 14 <sup>th</sup> October) 17.00 for Rotax 177 Drivers	Online Scrutineering via the link emailed out
Drivers Briefing	Junior & Micro Max	08.45		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Drivers Briefing	Senior & Mini Max 950	09.05		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Drivers Briefing	Honda Cadet	09.25		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Fuel Collection	All	07.30	11.00	
		12.00	15.00	From the Vital Equipment Station
		16.00	17.00	
Practice Slick & Wet Tyre Collection & Registration	All	08.00	10.00	From the Tyre Distribution centre
Transponder Allocation	All	11.00		From the Race Centre
Physical Scrutineering	Mini Max 950	16.00	17.00	In the Scrutineering Bay
Race Slick tyre Collection & Registration	All	16.00	18.00	From the Tyre Distribution centre For competitors practicing on Friday, all WET tyres must be registered in the meeting by 10am on FRIDAY
Honda Pooled Engine Draw	Honda	11.00		Current top 3 Championship Honda Drivers to attend

<sup>\*\*\*</sup>Please refer to the Final Instructions for Tyre Parc Ferme Regulations\*\*\*



PFi 13-15 October 2023





### Friday Continued

Practice	Class	Group	Start time	Notes					
Practice 1	Junior Rotax	4-50 inc E & GP	11.00	Duration 8 minutes					
Practice 1	Junior Rotax	51-99	11.10	Duration 8 minutes					
Practice 1	Micro Max	All	11.20	Duration 8 minutes					
Practice 1	Senior Rotax	All	11.30	Duration 8 minutes					
Practice 1	Honda Cadet	All	11.40	Duration 8 minutes					
Practice 1	Mini Max 950	All	11.50	Duration 8 minutes					
Practice 2	Junior Rotax	4-50 inc E & GP	12.10	Duration 8 minutes					
Practice 2	Junior Rotax	51-99	12.20	Duration 8 minutes					
Practice 2	Micro Max	All	12.30	Duration 8 minutes					
Practice 2	Senior Rotax	All	12.40	Duration 8 minutes					
Practice 2	Honda Cadet	All	12.50	Duration 8 minutes					
Practice 2	Mini Max 950	All	13.00	Duration 8 minutes					
·	Transponders must be fitted from Practice 3 onwards – If your transponder is not fitted or working correctly, you will be given a technical flag and you may be reported to the Stewards.								
Practice 3	Junior Rotax	4-50 inc E & GP	13.20	Duration 8 minutes					
Practice 3	Junior Rotax	51-99	13.30	Duration 8 minutes					
Practice 3	Micro Max	All	13.40	Duration 8 minutes					
Practice 3	Senior Rotax	All	13.50	Duration 8 minutes					
Practice 3	Honda Cadet	All	14.00	Duration 8 minutes					
Practice 3	Mini Max 950	All	14.10	Duration 8 minutes					

Break 14.20 - 14.50



PFi 13-15 October 2023





### Friday Continued

Practice	Class	Group	Start time	Notes
Practice 4	Junior Rotax	4-50 inc E & GP	14.50	Duration 8 minutes
Practice 4	Junior Rotax	51-99	15.00	Duration 8 minutes
Practice 4	Micro Max	All	15.10	Duration 8 minutes
Practice 4	Senior Rotax	All	15.20	Duration 8 minutes
Practice 4	Honda Cadet	All	15.30	Duration 8 minutes
Practice 4	Mini Max 950	All	15.40	Duration 8 minutes
Practice 4	Junior Rotax	4-50 inc E & GP	16.00	Duration 8 minutes
Practice 4	Junior Rotax	51-99	16.10	Duration 8 minutes
Practice 5	Micro Max	All	16.20	Duration 8 minutes
Practice 5	Senior Rotax	All	16.30	Duration 8 minutes
Practice 5	Honda Cadet	All	16.40	Duration 8 minutes
Practice 5	Mini Max 950	All	16.50	Duration 8 minutes



PFi 13-15 October 2023





### Saturday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Fuel Collection	All	08.00	11.00	From the Vital Equipment Station
		12.00	15.00	This will be the last chance to collect fuel for the event
Slick & Wet Tyre Collection & Registration	All	08:00	09.00	Only for Drivers not attending Friday Practice
Drivers Briefing	All	08:30		Only for Drivers not attending Friday Practice & Rotax 177 Competitors
Physical Scrutineering	Mini Max &	08.00	09.00	Only for Drivers not attending Friday Practice & Rotax 177 Competitors
	Rotax 177			
Exhaust Wadding Fitment	Micro Max &	08.00	09.00	In the Scrutineering Bay
	Mini Max 950			

Practice	Class	Group	Start Time	Notes
Practice 1	Rotax 177	All	09.00	Duration 8 minutes
Practice 6	Junior Rotax	4-50 inc E & GP	09.10	Duration 8 minutes
Practice 6	Junior Rotax	51-99	09.20	Duration 8 minutes
Practice 6	Micro Max	All	09.30	Duration 8 minutes
Practice 6	Senior Rotax	All	09.40	Duration 8 minutes
Practice 6	Honda Cadet	All	09.50	Duration 8 minutes
Practice 6	Mini Max 950	All	10.00	Duration 8 minutes
Practice 2	Rotax 177	All	10.10	Duration 8 minutes
TQ Simulation (Practice 7)	Junior Rotax	TQ Group 1	10.20	Duration 6 minutes – Timed Qualifying Simulation
TQ Simulation (Practice 7)	Junior Rotax	TQ Group 2	10.30	Duration 6 minutes – Timed Qualifying Simulation
TQ Simulation (Practice 7)	Micro Max	All	10.40	Duration 6 minutes – Timed Qualifying Simulation
TQ Simulation (Practice 7)	Senior Rotax	All	10.50	Duration 6 minutes – Timed Qualifying Simulation
TQ Simulation (Practice 7)	Honda Cadet	All	11.00	Duration 6 minutes – Timed Qualifying Simulation
TQ Simulation (Practice 7)	Mini Max 950	All	11.10	Duration 6 minutes – Timed Qualifying Simulation



PFi 13-15 October 2023





### Saturday Continued

Practice & Timed Qualifying	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Practice 3	Rotax 177	All	1	ı	11.20	Duration 8 minutes
Timed Qualifying	Junior Rotax	TQ Group 1	11.20	11.28	11.30	Duration 6 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1 Option 1
Timed Qualifying	Junior Rotax	TQ Group 2	11.32	11.40	11.42	Duration 6 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1 Option 1
Timed Qualifying	Micro Max	All	11.44	11.52	11.54	Duration 6 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1 Option 1
Timed Qualifying	Senior Rotax	All	11.56	12.04	12.06	Duration 6 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1 Option 1
Timed Qualifying	Honda Cadet	All	12.08	12.16	12.18	Duration 6 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1 Option 1
Timed Qualifying	Mini Max 950	All	12.20	12.28	12.30	Duration 6 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1 Option 1
Practice 4	Rotax 177	All	12.32	-	12.42	Duration 8 minutes ALL DRIVERS MUST GO THROUGH THE SCALES TO BE WEIGHED
						AFTER THIS SESSION

Break 12.55 - 13.30

Practice, Heats	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start	Notes
Race 1 – Heat 1	Junior Rotax	BvC	13.20	13.28	13.30	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 2 – Heat 1	Micro Max	All	13.40	13.48	13.50	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 3 – Heat 1	Senior Rotax	All	14.00	14.08	14.10	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 4 – Heat 1	Honda Cadet	All	14.20	14.28	14.30	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 5 – Heat 1	Mini Max 950	All	14.40	14.48	14.50	Duration 10 minutes + 1 lap
Practice 5	Rotax 177	All	-	-	15.10	Duration 8 minutes
Race 6 – Heat 2	Junior Rotax	ΑνC	15.10	15.18	15.20	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 7 – Heat 2	Micro Max	All	15.30	15.48	15.40	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 8- Heat 2	Senior Rotax	All	15.50	15.58	16.00	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 9 – Heat 2	Honda Cadet	All	16.10	16.18	16.20	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 10 – Heat 2	Mini Max 950	All	16.30	16.38	16.40	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 11 – Heat 3	Junior Rotax	ΑvΒ	16.50	16.58	17.00	Duration 10 minutes + 1 lap
Timed Qualifying	Rotax 177	All	17.10	17.18	17.20	Duration 6 minutes – TQ Format as per Supplementary Regulation 8 Option 1



PFi 13-15 October 2023





### Sunday

Warm Up	Class	Group	Gate Open	Start Time	Notes
Warm Up	Junior Rotax	4-50 inc E & GP	08.52	09.00	Duration 5 minutes
Warm Up	Junior Rotax	51-99	09.00	09.08	Duration 5 minutes
Warm Up	Rotax 177	All	09.08	09.16	Duration 5 minutes
Warm Up	Micro Max	All	09.16	09.24	Duration 5 minutes
Warm Up	Senior Rotax	All	09.24	09.32	Duration 5 minutes
Warm Up	Honda Cadet	All	09.32	09.40	Duration 5 minutes
Warm Up	Mini Max 950	All	09.40	09.48	Duration 5 minutes

Heats, Repechage & Prefinals	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Race 12	Junior Rotax	Repechage	09.50	09.58	10.00	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 13 – Heat 1	Rotax 177	All	10.10	10.18	10.20	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 14	Micro Max	Prefinal	10.30	10.38	10.40	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 15	Senior Rotax	Prefinal	10.50	10.58	11.00	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 16	Mini Max 950	Prefinal	11.10	11.18	11.20	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 17	Honda Cadet	Prefinal	11.30	11.38	11.40	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 18	Junior Rotax	Prefinal	11.50	11.58	12.00	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 19 – Heat 2	Rotax 177	All	12.10	12.18	12.20	Duration 10 minutes + 1 lap

Break 12.40 - 13.15



PFi 13-15 October 2023





Finals	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Race 20	Micro Max	Final	13.05	13.13	13.15	Duration 15 minutes + 1 lap
Race 21	Senior Rotax	Final	13.35	13.43	13.45	Duration 15 minutes + 1 lap
Race 22	Mini Max 950	Final	14.05	14.13	14.15	Duration 15 minutes + 1 lap
Race 23	Honda Cadet	Final	14.35	14.43	14.45	Duration 15 minutes + 1 lap
Race 24	Junior Rotax	Final	15.05	15.13	15.15	Duration 15 minutes + 1 lap
Race 25	Rotax 177	Final	15.35	15.43	15.45	Duration 15 minutes + 1 lap

#### **Competitor Notes**

- There will be an Award Ceremony after the Final Results are published for the top 3 drivers in each class, plus winning Mechanic.
  - Drivers are required to attend wearing their race suit and bring their Helmets.
    - Tyre recycling will be available in the Race Centre from 13.00 16.00
  - PLEASE REMEMBER TO COLLECT YOUR PARC FERME TYRES AT THE ENDOF THE EVENT.