

Incorporating the Micro Max Qualifier



Thursday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Parking of working vehicles	Teams	09.00		Please be respectful of Officials instructions
Parking of working vehicles	All	10.00		Please be respectful of Officials instructions
Online Signing on/Documentation	All	Wednesday 12 th	09.00 (Saturday 15 th October)	Online Signing on via the link emailed out
		October		You must be signed on before you go on track
Scrutineering	All	Wednesday 12 th October	09.30 Rotax & Honda Classes 11.30 Micro Max (Saturday 15 th October)	Online Scrutineering via the link emailed out
Fuel Collection	All	16.00	18.00	From the Vital Equipment Station
Practice Slicks & Race Wets	Mini, Junior &	15.00	17.00	From the Tyre Distribution centre
Collection & Registration	Senior Rotax			
Practice Slicks & Race Wets	Honda Cadet &	15.00	17.00	From the Tyre Distribution centre
Collection & Registration	Micro Max			RACE WETS ARE TO BE HELD IN PARC FERME



Incorporating the Micro Max Qualifier



Friday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Parking of working vehicles	All	07.00		Please be respectful of Officials instructions
Online Signing on/Documentation	All	Wednesday 12 th October	09.00 (Saturday 15 th September)	Online Signing on via the link emailed out
				You must be signed on before you go on track
Scrutineering	All	Wednesday 12 th October	09.30 Rotax & Honda Classes	Online Scrutineering via the link emailed out
			11.30 Micro Max	
			(Saturday 15 th October)	
Drivers Briefing	Junior Rotax	08.45		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Drivers Briefing	Senior Rotax	09.00		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Drivers Briefing	Honda Cadet	09.15		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Drivers Briefing	Mini & Micro Max	09.30		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Fuel Collection	All	08.00	11.00	
		12.00	15.00	From the Vital Equipment Station
		16.00	17.30	
Practice Slicks & Race Wets	Honda Cadet & Micro	08.00	10.00	From the Tyre Distribution centre
collection & Registration	Max			RACE WETS ARE TO BE HELD IN PARC FERME
Practice Slicks & Race Wets	Mini, Junior & Senior	08.00	10.00	From the Tyre Distribution Centre
collection & Registration	Rotax			
Transponder Allocation	All	10.30		From the Race Centre
Saturday Race Slicks & Race Wets	Mini, Junior & Senior	17.00	18.00	From the Tyre Distribution centre
collection	Rotax			
Race Tyre Fitment	Honda Cadet & Micro	17.30	18.30	Fitting of race slicks onto rims. Race tyres must not leave
	Max			Parc Ferme.

Please note Race Tyre Collection will be after your last practice.



Incorporating the Micro Max Qualifier



Friday Continued

Practice	Class	Group	Start time	Notes
Practice 1	Junior Rotax	GP & 0-43	10.00	Duration 8 minutes
Practice 1	Junior Rotax	47-99	10.10	Duration 8 minutes
Practice 1	Senior Rotax	2-40	10.20	Duration 8 minutes
Practice 1	Senior Rotax	41-99	10.30	Duration 8 minutes
Practice 1	Honda Cadet	All	10.40	Duration 8 minutes
Practice 1	Mini Max	All	10.50	Duration 8 minutes
Practice 1	Micro Max	All	11.00	Duration 8 minutes
Practice 2	Junior Rotax	GP & 0-43	11.10	Duration 8 minutes
Practice 2	Junior Rotax	47-99	11.20	Duration 8 minutes
Practice 2	Senior Rotax	2-40	11.30	Duration 8 minutes
Practice 2	Senior Rotax	41-99	11.40	Duration 8 minutes
Practice 2	Honda Cadet	All	11.50	Duration 8 minutes
Practice 2	Mini Max	All	12.00	Duration 8 minutes
Practice 2	Micro Max	All	12.10	Duration 8 minutes

Transponders must be fitted from Practice 3 onwards – If your transponder is not fitted or working correctly, you will be given a technical flag and you may be reported to the Stewards.

Practice 3	Junior Rotax	GP & 0-43	12.20	Duration 8 minutes
Practice 3	Junior Rotax	47-99	12.30	Duration 8 minutes
Practice 3	Senior Rotax	2-40	12.40	Duration 8 minutes
Practice 3	Senior Rotax	41-99	12.50	Duration 8 minutes
Practice 3	Honda Cadet	All	13.00	Duration 8 minutes
Practice 3	Mini Max	All	13.10	Duration 8 minutes
Practice 3	Micro Max	All	13.20	Duration 8 minutes

Break 13.20 - 14.00



Incorporating the Micro Max Qualifier



Practice	Class	Group	Start time	Notes
Practice 4	Junior Rotax	GP & 0-43	14.00	Duration 8 minutes
Practice 4	Junior Rotax	47-99	14.10	Duration 8 minutes
Practice 4	Senior Rotax	2-40	14.20	Duration 8 minutes
Practice 4	Senior Rotax	41-99	14.30	Duration 8 minutes
Practice 4	Honda Cadet	All	14.40	Duration 8 minutes
Practice 4	Mini Max	All	14.50	Duration 8 minutes
Practice 4	Micro Max	All	15.00	Duration 8 minutes
Practice 5	Junior Rotax	GP & 0-43	15.10	Duration 8 minutes
Practice 5	Junior Rotax	47-99	15.20	Duration 8 minutes
Practice 5	Senior Rotax	2-40	15.30	Duration 8 minutes
Practice 5	Senior Rotax	41-99	15.40	Duration 8 minutes
Practice 5	Honda Cadet	All	15.50	Duration 8 minutes
Practice 5	Mini Max	All	16.00	Duration 8 minutes
Practice 5	Micro Max	All	16.10	Duration 8 minutes
Practice 6	Junior Rotax	GP & 0-43	16.20	Duration 8 minutes
Practice 6	Junior Rotax	47-99	16.30	Duration 8 minutes
Practice 6	Senior Rotax	2-40	16.40	Duration 8 minutes
Practice 6	Senior Rotax	41-99	16.50	Duration 8 minutes
Practice 6	Honda Cadet	All	17.00	Duration 8 minutes
Practice 6	Mini Max	All	17.10	Duration 8 minutes
Practice 6	Micro Max	All	17.20	Duration 8 minutes



Incorporating the Micro Max Qualifier



Saturday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Fuel Collection	All	08.00	11.00	From the Vital Equipment Station
		12.00	15.00	
Practice & Race Slick and Wets collection & Registration	All	09:00	10.00	Only Drivers not attending Friday Practice.
& Race Tyre Fitment for Honda Cadet				Wet Tyres must be registered when collecting your race slick tyres.
				From the Tyre Distribution centre
Physical Scrutineering	Junior Rotax	08.00	09.00	In the Scrutineering Bay
Controlled Exhaust Distribution	Honda Cadet	07.30	09.30	In the Scrutineering Bay
Championship Restrictor Distribution	Mini Max	08.30	09.00	In the Scrutineering Bay
Exhaust Wadding Fitment	Micro Max	08.45	09.00	In the Scrutineering Bay – Exhausts are to remain in Parc Ferme for the duration
				of the event.
Sunday Race Slicks & Race Wets collection	Mini, Junior &	17.00	18.00	From the Tyre Distribution centre
	Senior Rotax			
There will not	be a Repechage for	Senior Rotax ir	n accordance wit	h Championship Regulation 1.6.4.4
All Championship Stick	ers including the We	era Tools Visor	Stickers must be	displayed at all times throughout the event

Warm up/Practice/TQ	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Warm Up	Junior Rotax	GP & 0-43	08.55	-	09.00	Duration 5 minutes
Warm Up	Junior Rotax	47-99	09.03	-	09.08	Duration 5 minutes
Warm Up	Senior Rotax	2-40	09.11	-	09.16	Duration 5 minutes
Warm Up	Senior Rotax	41-99	09.19	-	09.24	Duration 5 minutes
Warm Up	Honda Cadet	All	09.27	-	09.32	Duration 5 minutes
Warm Up	Mini Max	All	09.35	-	09.40	Duration 5 minutes
Practice 7	Micro Max	All	09.45	-	09.48	Duration 8 minutes
Timed Qualifying	Junior Rotax	Group 1	09.50	09.58	10.00	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Junior Rotax	Group 2	10.00	10.08	10.10	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Senior Rotax	Group 1	10.10	10.18	10.20	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Senior Rotax	Group 2	10.20	10.28	10.30	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Honda Cadet	All	10.30	10.38	10.40	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Mini Max	All	10.40	10.48	10.50	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Practice 8	Micro Max	All	10.50	10.58	11.00	Duration 8 minutes



Incorporating the Micro Max Qualifier



Heats/Practice/TQ/Finals	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start	Notes
Race 1 – Heat 1	Junior Rotax	B v C	11.05	11.13	11.15	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 2 – Heat 1	Senior Rotax	ВvС	11.20	11.28	11.30	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 3 – Heat 1	Honda Cadet	All	11.35	11.43	11.45	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 4 – Heat 1	Mini Max	All	11.50	11.58	12.00	Duration 8 minutes + 1 lap
Timed Qualifying	Micro Max	All	12.05	12.13	12.15	Duration 5 minutes as per Supplementary Regulation 8 (Option 1)
Race 5 – Heat 2	Junior Rotax	A v C	12.15	12.23	12.25	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 6 – Heat 2	Senior Rotax	A v C	12.30	12.38	12.40	Duration 8 minutes + 1 lap
				Break 1	.2.55 – 13.30	
	-	-		•		
Race 7 – Heat 1	Micro Max	All	12.20	13.28	13.30	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 8 – Heat 3	Junior Rotax	A v B	13.40	13.48	13.50	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 9 – Heat 3	Senior Rotax	A v B	13.55	14.03	14.05	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 10 – Heat 2	Honda Cadet	All	14.10	14.18	14.20	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 11 – Heat 2	Mini Max	All	14.25	14.33	14.35	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 12 – Heat 2	Micro Max	All	14.40	14.48	14.50	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 13	Junior Rotax	Repechage	15.00	15.08	15.10	Duration 8 minutes + I lap
Race 14	Senior Rotax	Final	15.15	15.23	15.25	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 15	Honda Cadet	Final	15.40	15.48	15.50	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 16	Mini Max	Final	16.05	16.13	16.15	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 17	Junior Rotax	Final	16.30	16.38	16.40	Duration 12 minutes + 1 lap



Incorporating the Micro Max Qualifier



Sunday

Warm Up	Class	Group	Gate Open	Start Time	Notes
Warm Up	Junior Rotax	GP & 0-43	08.55	09.00	Duration 5 minutes
Warm Up	Junior Rotax	47-99	09.03	09.08	Duration 5 minutes
Warm Up	Senior Rotax	2-40	09.11	09.16	Duration 5 minutes
Warm Up	Senior Rotax	41-99	09.19	09.24	Duration 5 minutes
Warm Up	Honda Cadet	All	09.27	09.32	Duration 5 minutes
Warm Up	Mini Max	All	09.35	09.40	Duration 5 minutes
Warm Up	Micro Max	All	09.43	09.48	Duration 5 minutes

TQ & Heats	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Timed Qualifying	Junior Rotax	Group 1	09.50	09.58	10.00	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Junior Rotax	Group 2	10.00	10.08	10.10	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Senior Rotax	Group 1	10.10	10.18	10.20	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Senior Rotax	Group 2	10.20	10.28	10.30	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Honda Cadet	All	10.30	10.38	10.40	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Mini Max	All	10.40	10.48	10.50	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Race 18 – Heat 1	Junior Rotax	ВvС	11.05	11.13	11.15	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 19 – Heat 1	Senior Rotax	ВvС	11.20	11.28	11.30	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 20 – Heat 1	Honda Cadet	All	11.35	11.43	11.45	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 21 – Heat 1	Mini Max	All	11.50	11.58	12.00	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 22	Micro Max	Prefinal	12.05	12.13	12.15	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 23 – Heat 2	Junior Rotax	A v C	12.30	12.38	12.40	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 24 – Heat 2	Senior Rotax	A v C	12.45	12.53	12.55	Duration 8 minutes + 1 lap
	Break 13.10 - 13.45					



Incorporating the Micro Max Qualifier



Heats & Finals	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Race 25 – Heat 3	Junior Rotax	A v B	13.35	13.43	13.45	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 26 – Heat 3	Senior Rotax	A v B	13.50	13.58	14.00	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 27 – Heat 2	Honda Cadet	All	14.05	14.13	14.15	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 28 – Heat 2	Mini Max	All	14.20	14.28	14.30	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 29	Micro Max	Final	14.35	14.43	14.45	Duration 15 minutes + 1 lap
Race 30	Junior Rotax	Repechage	15.05	15.13	15.15	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 31	Senior Rotax	Final	15.20	15.28	15.30	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 32	Honda Cadet	Final	15.45	15.53	15.55	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 33	Mini Max	Final	16.10	16.18	16.20	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 34	Junior Rotax	Final	16.35	16.43	16.45	Duration 12 minutes + 1 lap

Competitor Notes
• There will be an Award Ceremony after the Final Results are published for the top 3 drivers in each class.
Drivers are required to attend wearing their race suit and bring their Helmets.
• Tyre recycling at the Tyre Distribution point will be from 15.00 until 18.00 on Sunday. 1x recycling credit for every set of tyres purchased.
 Honda Cadet & Micro Max – Please collet your tyres from Parc Ferme after the last race