









#### Thursday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Parking of working vehicles	Teams	09.00		Please be respectful of Officials instructions
Parking of working vehicles	All	10.00		Please be respectful of Officials instructions
Online Signing on/Documentation	All	Wednesday 21st	09.00 (Saturday 24 <sup>th</sup> September)	Online Signing on via the link emailed out
		September		You must be signed on before you go on track
Scrutineering	All	Wednesday 21st	09.30 IAME & TKM classes	Online Scrutineering via the link emailed out
		September	12.30 Bambino	
			17.15 Honda Academy	
			(Saturday 10 <sup>th</sup> September)	
Fuel Collection	All	16.00	18.00	From the Vital Equipment Station



Incorporating the Honda Academy O Plate.







#### Friday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Parking of working vehicles	All	07.00	Time and	Please be respectful of Officials instructions
Online Signing on/Documentation	All	Wednesday 21st September	09.00 (Saturday 24 <sup>th</sup> September)	Online Signing on via the link emailed out
				You must be signed on before you go on track
Scrutineering	All	Wednesday 21st September	09.30 IAME & TKM classes	Online Scrutineering via the link emailed out
			12.30 Bambino	
			17.15 Honda Academy	
			(Saturday 10 <sup>th</sup> September)	
Drivers Briefing	IAME Cadet	08.45		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Drivers Briefing	Junior X30 & Junior TKM	09.00		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Drivers Briefing	Senior X30 & TKM	09.15		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
	Extreme			
Drivers Briefing	Bambino	09.30		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Fuel Collection	All	08.00	11.00	
		12.00	15.00	From the Vital Equipment Station
		16.00	17.30	
Tyre Registration – hand in Sealed	Bambino	08.00	10.00	At the Tyre Distribution centre (PFi Tyre Bay)
Race Tyres				
Practice Slicks & Race Wets	IAME Cadet	08.00	10.00	At the Tyre Distribution centre (PFi Tyre Bay)
collection & Registration				
Practice Slicks & Race Wets	X30 classes	08.00	10.00	At the Tyre Distribution centre (PFi Tyre Bay)
collection & Registration				
Transponder Allocation	All	10.30		From the Race Centre
Saturday Race Slicks & Race Wets	X30 Classes	17.00	18.00	At the Tyre Distribution centre (PFi Tyre Bay)
collection				
Race Slicks & Race Wets collection	TKM Classes	17.00	18.00	At the Tyre Distribution centre (PFi Tyre Bay)
Race Tyre Fitment	IAME Cadet	16.30	17.30	Fitting of race slicks onto rims. Race tyres must not leave
				Parc Ferme.

Please note Race Tyre Collection will be after your last practice.







#### Friday Continued

Practice	Class	Group	Start time	Notes
Practice 1	IAME Cadet	All	10.00	Duration 8 minutes
Practice 1	Junior X30	All	10.10	Duration 8 minutes
Practice 1	Senior X30	All	10.20	Duration 8 minutes
Practice 1	Junior TKM	All	10.30	Duration 8 minutes
Practice 1	TKM Extreme	All	10.40	Duration 8 minutes
Practice 1	Bambino	All	10.50	Duration 8 minutes
Practice 2	IAME Cadet	All	11.10	Duration 8 minutes
Practice 2	Junior X30	All	11.20	Duration 8 minutes
Practice 2	Senior X30	All	11.30	Duration 8 minutes
Practice 2	Junior TKM	All	11.40	Duration 8 minutes
Practice 2	TKM Extreme	All	11.50	Duration 8 minutes
Practice 2	Bambino	All	12.00	Duration 8 minutes
Fransponders must be Practice 3	IAME Cadet	nwards – If your tra	nsponder is not fitted	or working correctly, you will be given a technical flag and you may be reported to the Stewards  Duration 8 minutes
Practice 3	Junior X30	All	12.30	Duration 8 minutes
Practice 3	Senior X30	All	12.40	Duration 8 minutes
Practice 3	Junior TKM	All	12.40	Duration 8 minutes
	TKM Extreme	All	13.00	Duration 8 minutes
Dractico 7		All	13.00	Duration o minutes
Practice 3 Practice 3	Bambino	All	13.10	Duration 8 minutes

Brea	k 1	١3	.20	0 –	14.	0	0
------	-----	----	-----	-----	-----	---	---

Practice	Class	Group	Start time	Notes
Practice 4	IAME Cadet	All	14.00	Duration 8 minutes
Practice 4	Junior X30	All	14.10	Duration 8 minutes
Practice 4	Senior X30	All	14.20	Duration 8 minutes
Practice 4	Junior TKM	All	14.30	Duration 8 minutes
Practice 4	TKM Extreme	All	14.40	Duration 8 minutes
Practice 4	Bambino	All	14.50	Duration 8 minutes











Practice	Class	Group	Start Time	Notes
Practice 5	IAME Cadet	All	15.10	Duration 8 minutes
Practice 5	Junior X30	All	15.20	Duration 8 minutes
Practice 5	Senior X30	All	15.30	Duration 8 minutes
Practice 5	Junior TKM	All	15.40	Duration 8 minutes
Practice 5	TKM Extreme	All	15.50	Duration 8 minutes
Practice 5	Bambino	All	16.00	Duration 8 minutes
Practice 6	IAME Cadet	All	16.20	Duration 8 minutes
Practice 6	Junior X30	All	16.30	Duration 8 minutes
Practice 6	Senior X30	All	16.40	Duration 8 minutes
Practice 6	Junior TKM	All	16.50	Duration 8 minutes
Practice 6	TKM Extreme	All	17.00	Duration 8 minutes
Practice 6	Bambino	All	17.10	Duration 8 minutes











#### Saturday

Action	Class	Time from	Time until	Notes
Fuel Collection	All	08.00	11.00	From the Vital Equipment Station
		12.00	15.00	
Practice & Race Slick and Wets collection & Registration	All	08:00	10.00	Only for Academy Drivers & Drivers not attending Friday Practice.
				Wet Tyres must be registered when collecting your race slick tyres.
				At the Tyre Distribution centre (PFi Tyre Bay)
Physical Scrutineering	Junior X30	08.00	09.00	In the Scrutineering Bay
Engine Sealing	IAME Cadet	07.30	09.30	In the Scrutineering Bay
Engine Sealing	TKM Classes	07.30	09.30	In the Scrutineering Bay
Drivers Briefing	Honda Academy	08.30		Held in the Race Centre – attendance is mandatory.
Sunday Race Slicks & Race Wets collection	X30 Classes	17.00	18.00	At the Tyre Distribution centre (PFi Tyre Bay)
Pooled Engine Distribution	Honda Academy	08.00		
***All Championship Stick	ers including the We	ra Tools Visor	Stickers must be	displayed at all times throughout the event***

Warm up/Practice/TQ	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Warm Up	IAME Cadet	All	08.55	-	09.00	Duration 5 minutes
Warm Up	Junior X30	All	09.03	ı	09.08	Duration 5 minutes
Warm Up	Senior X30	All	09.11	1	09.16	Duration 5 minutes
Warm Up	Junior TKM	All	09.19	-	09.24	Duration 5 minutes
Warm Up	TKM Extreme	All	09.27	-	09.32	Duration 5 minutes
Practice 7	Bambino	All	09.35	ı	09.40	Duration 8 minutes
Practice 1	Honda Academy	All	09.45	ı	09.50	Duration 8 minutes
Timed Qualifying	IAME Cadet	All	09.50	09.58	10.00	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Junior X30	All	10.00	10.08	10.10	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Senior X30	All	10.10	10.18	10.20	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Junior TKM	All	10.20	10.28	10.30	Duration 5 minutes
Timed Qualifying	TKM Extreme	All	10.30	10.38	10.40	Duration 5 minutes
Practice 8	Bambino	All	10.40	10.48	10.50	Duration 8 minutes
Practice 2	Honda Academy	All	10.50	10.58	11.00	Duration 8 minutes









### Incorporating the Honda Academy O Plate.

Heats/Practice/TQ/Finals	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start	Notes					
Race 1 – Heat 1	IAME Cadet	All	11.05	11.13	11.15	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 2 – Heat 1			11.03	11.13	11.13						
	Junior X30	All				Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 3 – Heat 1	Senior X30	All	11.35	11.43	11.45	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 4 – Heat 1	Junior TKM	All	11.50	11.58	12.00	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 5 – Heat 1	TKM Extreme	All	12.05	12.13	12.15	Duration 8 minutes + 1 lap					
Practice 3	Honda Academy	All	12.20	-	12.30	Duration 8 minutes					
	Break 12.40 - 13.15										
Timed Qualifying	Bambino	All	13.05	13.13	13.15	Duration 5 minutes					
Practice 4	Honda Academy	All	13.15	-	13.25	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 6 – Heat 2	IAME Cadet	All	13.30	13.38	13.40	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 7 – Heat 2	Junior X30	All	13.45	13.53	13.55	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 8 – Heat 2	Senior X30	All	14.00	14.08	14.10	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 9 – Heat 2	Junior TKM	All	14.15	14.23	14.25	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 10 – Heat 2	TKM Extreme	All	14.30	14.38	14.40	Duration 8 minutes + 1 lap					
Race 11 – Heat 1	Bambino	All	14.45	14.53	14.55	Duration 10 minutes + 1 lap					
Practice 5	Honda Academy	All	15.05	-	15.15	Duration 8 minutes					
Race 12	IAME Cadet	Final	15.20	15.28	15.30	Duration 12 minutes + 1 lap					
Race 13	Junior X30	Final	15.45	15.53	15.55	Duration 12 minutes + 1 lap					
Race 14	Senior X30	Final	16.10	16.18	16.20	Duration 12 minutes + 1 lap					
Race 15	Junior TKM	Final	16.35	16.43	16.45	Duration 12 minutes + 1 lap					
Race 16	TKM Extreme	Final	17.00	17.08	17.10	Duration 12 minutes + 1 lap					
Timed Qualifying	Honda Academy	All	17.30	17.38	17.40	Duration 5 minutes					











#### Sunday

Warm Up	Class	Group	Gate Open	Start Time	Notes
Warm Up	IAME Cadet	All	08.55	09.00	Duration 5 minutes
Warm Up	Junior X30	All	09.03	09.08	Duration 5 minutes
Warm Up	Senior X30	All	09.11	09.16	Duration 5 minutes
Warm Up	Junior TKM	All	09.19	09.24	Duration 5 minutes
Warm Up	TKM Extreme	All	09.27	09.32	Duration 5 minutes
Warm Up	Honda Academy	All	09.35	09.40	Duration 5 minutes
Warm Up	Bambino	All	09.43	09.48	Duration 5 minutes

TQ & Heats	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Timed Qualifying	IAME Cadet	All	09.50	09.58	10.00	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Junior X30	All	10.00	10.08	10.10	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Senior X30	All	10.10	10.18	10.20	Duration 5 minutes – TQ Format as per Championship Regulation 3.8.8.1
Timed Qualifying	Junior TKM	All	10.20	10.28	10.30	Duration 5 minutes
Timed Qualifying	TKM Extreme	All	10.30	10.38	10.40	Duration 5 minutes
Race 17 – Heat 1	Honda Academy	All	10.40	10.48	10.50	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 18 – Heat 1	IAME Cadet	All	11.00	11.08	11.10	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 19 – Heat 1	Junior X30	All	11.15	11.23	11.25	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 20 – Heat 1	Senior X30	All	11.30	11.38	11.40	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 21 – Heat 1	Junior TKM	All	11.45	11.53	11.55	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 22 – Heat 1	TKM Extreme	All	12.00	12.08	12.10	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 23 – Heat 2	Bambino	All	12.15	12.23	12.25	Duration 10 minutes + 1 lap

Break 12.45 - 13.15



#### Incorporating the Honda Academy O Plate.







Heats & Finals	Class	Group	Gate Open	Gate Close	Start Time	Notes
Race 24 – Heat 2	Honda Academy	All	13.05	13.13	13.15	Duration 10 minutes + 1 lap
Race 25 – Heat 2	IAME Cadet	All	13.25	13.33	13.35	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 26 – Heat 2	Junior X30	All	13.40	13.48	13.50	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 27 – Heat 2	Senior X30	All	14.00	14.08	14.10	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 28 – Heat 2	Junior TKM	All	14.15	14.23	14.25	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 29 – Heat 2	TKM Extreme	All	14.30	14.38	14.40	Duration 8 minutes + 1 lap
Race 30	Bambino	Final	14.45	14.53	14.55	Duration 15 minutes + 1 lap
Race 31	Honda Academy	Final	15.15	15.23	15.25	Duration 15 minutes + 1 lap
Race 32	IAME Cadet	Final	15.45	15.53	15.55	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 33	Junior X30	Final	16.10	16.18	16.20	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 34	Senior X30	Final	16.35	16.43	16.45	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 35	Junior TKM	Final	17.00	17.08	17.10	Duration 12 minutes + 1 lap
Race 36	TKM Extreme	Final	17.25	17.33	17.35	Duration 12 minutes + 1 lap

#### **Competitor Notes**

- There will be an Award Ceremony after the Final Results are published for the top 3 drivers in each class.
- All Bambino Drivers will be awarded a medal.
- Drivers are required to attend wearing their race suit and bring their Helmets.
- Tyre recycling at the Tyre Distribution point will be from 15.00 until 18.00 on Sunday. 1x recycling credit for every set of tyres purchased.